Klik billedet
Sejr over BSV Udskriv Email

12. oktober 2013
Sejr over BSV
B.93 fortsatte de gode takter fra onsdagens pokalkamp og besejrede BSV med 3-1 i lørdagens turneringskamp.

BSV - B.93 1-3 (1-2)

1-0 Kristoffer Egeris (11')
1-1 Olcay Senoglu (31')
1-2 Emil Dyre (straffe 42')
1-3 Emil Dyre (58')

Udvisning: André Riel, BSV (56').

174 tilskuere.
 
I den vanskelige og meget vigtige udekamp mod BSV lagde B.93 noget famlende ud og kom tilmed bagud efter ti minutter, da Marco Holst ville sparke en bold væk, men i stedet kom til at sende en højder over sig selv med retning mod eget mål. Før Raun i målet fik fingrene i højderen, der var ved at dumpe ned under hans overligger, fik BSVs Egeris headet til bolden og på en eller anden måde moslet den i mål.
  
1-0 til hjemmeholdet, men B.93 kom sig hurtigt over denne dukkert, og fik snart sat skik på angrebsspillet. Omkring midten af halvlegen rullede det ene fornemme B.93-angreb efter det andet ned mod de lyseblås mål, og chancerne begyndte at hobe sig op. Senoglu skød på overliggeren og måtte kort efter se et nyt forsøg blive reddet på stregen. Heldigvis blev det alle-gode-gange-tre for Olcay, for efter en halv time strøg Emil Dyre til baglinien og sendte en flad bold på tværs til ham. Med et sikkert indesidespark var der endelig udlignet.
  
Og B.93 blev ved med at trykke på; Anders Simonsen headede på stolpen fra nært hold i fri position, 2-1-målet lå i luften og kom fire minutter før pausen, da Mads "nu-må-den-da-snart-være-der" Rønne med et fladt vinkelskud tvang målmanden til en fin redning, Olcay ville følge op på returen, men blev væltet omkuld, straffespark! Emil Dyre var som vanligt sikkerheden selv, og så kunne B.93 gå til pause med en meget fortjent føring.
  
B.93 fortsatte hvor de slap efter pausen; Dyre og Miraklet Mirabel (indskiftet for en skadet Simonsen) havde fine forsøg, før kampen reelt blev afgjort indenfor et par minutter i halvlegens indledning: BSVs André Riel brokkede sig i to omgange indenfor samme minut til et rødt kort, og B.93 udnyttede prompte overtallet. Miraklet fandt den suverænt spillende Emil Dyre, der tog et par træk og kanonerede bolden i mål fra kanten af feltet. 
  
3-1 kunne mageligt være blevet både 4- og 5-1, for B.93 havde flere gode muligheder, størst ved Andreas Larsen, der fik sit skud reddet, og ved Olcay og Rønne, der i fællesskab misbrugte en kæmpemæssig dobbeltchance. Men skidt med det, for et overlegent B.93-hold kørte sejren sikkert hjem. I slutfasen blev det tilmed til comeback til Daniel Lindsten og debut til talentfulde Morten Levinsen. Og vi kunne alle glæde os over en herlig uge med to sejre, der har bragt stor optimisme og selvtillid ind i 93-truppen.


Holdet på banen
 
Ronni Raun

Christian Andreasen
Martin Heisterberg (ud 90')
Marco Holst
Thomas Høegh

Anders Dahl Simonsen (ud 46')
Philip Bank
Olcay Senoglu

Andreas Larsen (ud 87')
Mads Rønne
Emil Dyre


På bænken
 
Danny Mirabel (ind 46')
Daniel Lindsten (ind 87')
Morten Levinsen (ind 90')
Nico Jørgensen
Victor Johannessen
Nicolai Jørgensen

Næste kamp er lørdag 19. oktober kl. 15.00 på Østerbro Stadion, hvor Nykøbing FC kommer på besøg.


Kampreferat v) Mads Mazanti. 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1423
Senest opdateret: 18 februar 2014