Klik billedet
Sejr over Nordvest FC Udskriv Email

27. oktober 2013
Sejr over Nordvest FC
B.93 vandt søndagskampen mod Nordvest FC med 2-1. Olcay Senoglu og Mads Rønne scorede for B.93, der førte 1-0 ved pausen.


Nordvest FC - B.93 1-2 (0-1)

0-1 Olcay Senoglu (13')
0-2 Mads Rønne (58')
1-2 Birol Serinkanli (66')

Holbæk Stadion
323 tilskuere.

På forhånd var der lagt op til en underholdende affære på Holbæk Stadion mellem to angrebsivrige og målsøgende hold. Og især første del af kampen levede til fulde op til forventningerne med chance på chance i begge ender.

Hjemmeholdets farlige Martin Koch fik den første store mulighed efter ti minutter, men helt alene med Ronni Raun i 93-målet overplacerede han sin afslutning. Anderledes effektiv var Olcay Senoglu, da han få minutter senere slap alene igennem på kanten af offside og sikkert udplacerede Sømmergaard i Holbæk-målet.

Derpå fulgte en åben slagudveksling i silende regn, hvor hjemmeholdet var farlige på dødbolde, mens 93 imponerede de fremmødte med lynsnart kontraspil. Andreas Larsen sparkede over efter at Dyre havde flået hjemmeholdets venstreside op, og Mads Rønne var tæt på at prikke bolden ind tæt under mål, mens Ronni Raun i den anden ende måtte hive en række fine parader ud af ærmet efter nærgående Nordvest-forsøg. Kort før pausen headede hjemmeholdet på underkanten af overliggeren, men 0-1 stod sig til pausen, selv om 2-2 eller 3-3 havde givet et mere retvisende billede af kampens underholdningsværdi.

Efter pausen fortsatte begge hold det målsøgende spil, men igen var det B.93, der fik udbytte af sine anstrengelser: En herligt optimistisk spillende Dyre sled sig på ny fri i højre side, spillede videre til Mads Rønne, der omkring tredive meter fra mål tog et træk udenom en modstander og kanonerede bolden op i målhjørnet. Fantastisk scoring af den selvtillidssprudlende angriber; ingen tvivl om at vi i Rønne og Olcay har en af divisionens pt skarpeste angrebsduoer. 

Hjemmeholdet meldte sig dog tilbage i kampen midt i halvlegen, da en lang fremlægning overrumplede 93-forsvaret, bolden blev spillet på tværs til en fri Serinkanli, der sikkert reducerede. 

Nordvest forsøgte i kampens slutfase at forcere en udligning frem ved at øse lange bolde frem mod 93-forsvaret, men faktisk kom de til meget få åbne muligheder, eftersom målmand Raun, stopperduoen Heisterberg-Holst og oprydderen Simonsen tog sig sikkert af alt, mens de offensive kræfter klogt og rutineret holdt bolden i egne rækker. 

Efter fem minutters overtid var sejren en realitet. En perfekt afslutning på en gylden oktober, der har forvandlet B.93 fra at svømme rundt i betænkelig nærhed af nedrykningsstregen til formstærkt hold på en sjetteplads i rækken. Nu venter en spændende københavnerklassiker mod Frem på lørdag med forhåbentlig mange tilskuere på Østerbro Stadion.


Holdet på banen

Ronni Raun

Christian Andreasen
Martin Heisterberg
Marco Holst
Thomas Høegh

Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel
Olcay Senoglu

Emil Dyre (ud 83')
Mads Rønne (ud 90')
Andreas Larsen (ud 67')


På bænken

Nico Jørgensen (ind 67')
Chris Sørensen (ind 83')
Morten Levinsen (ind 90')
Rene Rasmussen
Nicolai Jørgensen

Næste kamp er på lørdag 2. november kl. 15.00 på Østerbro Stadion, hvor Frem kommer på besøg.


Kampreferat v) Mads Mazanti. 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1450
Senest opdateret: 18 februar 2014