Klik billedet
B.93-Frem 0-0 Udskriv Email

2. november 2013
Uafgjort mod Frem
B.93 og Frem spillede 0-0 på Østerbro Stadion.

B.93 - Frem 0-0

Østerbro Stadion
375 tilskuere.

Glemt alt om FCK-Brøndby, vil man se en ægte københavnerklassiker spilles den for eksempel mellem traditionsklubberne B.93 og Frem. Denne gang endte den uden mål, men efter en intens og tempofyldt fight.

På Østerbro Stadions smattede grønsvær var det gæsterne, der åbnede bedst, men kun i de første minutter, derpå satte B.93 sig på begivenhederne med flot erobringsspil og fikse kombinationer. Emil Dyre var tæt på to gange, først med et indlæg, som blev reddet på stregen, siden efter et hjørnespark, som han var tæt på at støde i mål. Derudover havde B.93 en håndfuld halve chancer og lige-ved-og-næsten-situationer, der med lidt held kunne have givet mål. Frem var så afgjort bedst tjent med 0-0 ved pausen. 

I anden halvleg kom gæsterne dog bedre med. Boldbesiddelsen var nogenlunde ligeligt fordelt, men Frem var dygtige til at udnytte boldtab til hurtige og farlige opløb. Ronni Raun reddede flot i en 1-mod-1-situation, desuden fik Valby-klubben to kæmpe muligheder i oplagte positioner, som endte henholdsvis snert forbi mål og på træværket. 

Imellem disse muligheder havde B.93 dog også sine chancer i den modsatte ende; Rønne (kampens 93er med et enormt løbepensum) var tæt på med et hovedstød, og Miraklet Mirabel skød på stolpen fra en spids vinkel. 

Men fremerne virkede en kende skarpere i anden halvleg, mens B.93 ejede store dele af den første, så alt i alt var uafgjort rimeligt nok, selv om 1-1 eller 2-2 havde givet et bedre billede af et intenst lokalderby med en herlig stemning på tilskuerpladserne. Der har været alt for længe mellem disse klassiske opgør på det seneste; dejligt at opleve det igen.


Holdet på banen

Ronni Raun

Christian Andreasen
Martin Heisterberg (ud 64')
Marco Holst
Thomas Høegh

Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel
Olcay Senoglu

Nico Jørgsensen (ud 73')
Mads Rønne

Emil Dyre (ud 83')


På bænken

Mikkel Christoffersen (ind 64')
Chris Sørensen (ind 73')
Jonas Lorentzen (ind 83')
Morten Levinsen
Nicolai Jørgensen

Årets sidste turneringskamp er ude mod FC Egedal. Kampen spilles lørdag 9. november kl. 15.00 på Ølstykke Stadion.


Kampreferat v) Mads Mazanti. 

 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1450
Senest opdateret: 18 februar 2014