Klik billedet
Optakt B.93 - AGF Udskriv Email

4. november 2013
B.93 klar til pokalkampen mod AGF
"Vi har respekt men vi er ikke bange", siger cheftræner Kim Splidsboel før ottendedelsfinalen i DBU Pokalen mod AGF på Østerbro Stadion onsdag kl. 19.


Det er to traditionsrige klubber, der har spillet en række afgørende kampe gennem tiderne, som mødes. De fleste kampe er spillet i den bedste række, men denne gang er det DBU Pokalen, det gælder, og med en placering som nummer tre i Superligaen er AGF klare favoritter mod B.93, der i øjeblikket ligger nummer seks i 2. division.

"AGF er et godt hold, der ser ud til at have momentum for tiden. Men det har vi også. De sidste fem kampe er endt med fire sejre og en uafgjort, og vi glæder os til kampen mod AGF. Vi har arbejdet på at komme langt i pokalturneringen", siger Kim Splidsboel.

Hvordan har i forberedt jer på kampen?

"Vi har haft folk ude og kigge på AGF både på Sjælland og i Jylland. B.93 har jo også venner i Jylland, som har hjulpet med til at holde os opdateret om modstanderen. Så vi synes, vi er godt klædt på til kampen, og vi tror, vi kan give dem kamp til stregen".

Men vi taler jo om et hold fra toppen af Superligaen. Bliver det ikke en meget svær opgave?

"Jo, og vi skal ikke ud og løbe med dem, det er vi godt klar over. Men vi skal også spille vores eget spil".

Hvordan har spillerne forberedt sig på kampen?

"Spillerne tager ikke fri fra arbejde og studier. De møder ind til kampen til sædvanlig tid et par timer før kampstart, og vi forbereder os, som vi plejer. Siden vi trak AGF, har vi talt om, at det er sjovt, at vi igen skal spille mod et hold fra Superligaen. Sidste år var det Brøndby. I år er det AGF. Det er dejligt, at B.93 igen er med på landkortet".

Hvad vil du sige til dem, der overvejer, om de skal gå på stadion eller blive hængende i sofaen derhjemme?

"Jeg vil sige, at de skal komme over på stadion. Jeg tror, det bliver en god kamp. Pokalkampe har jo altid nerve, og spænding og fight, og her får de mulighed at se et hold fra AGF med en række landsholdsspillere som Martin Jørgensen, Casper Sloth og Søren Larsen. Det er værd at ofre nogle timer på. Der er mange på Østerbro og i København, der har et tilhørsforhold til B.93, og der er mange børn, der har deres gang i klubben. Det er vigtigt, at de kommer på Østerbro Stadion, og jeg er sikker på, at vores spillere vil være glade og yde deres bedste, hvis de oplever, at der kommer mange folk og bakker dem op".

Hvilke spillere fra AGF skal B.93 passe særligt på, mener du?

"Søren Larsen, Jesper Lange, Osama Ahkarraz, ja, jeg kunne nævne dem alle sammen. Det er et stærkt hold".


B.93 har udtaget følgende 16 spillere til kampen

Ronni Raun, Nicolai Jørgensen, Christian Andreasen, Jonas Lorentzen, Marco Holst, Mikkel Christoffersen, Thomas Høegh, Anders Dahl Simonsen, Danny Mirabel, Olcay Senoglu, Emil Dyre Nielsen, Andreas Larsen, Mads Rønne, Nico Jørgensen, Daniel Lindsten, Chris Sørensen.

Martin Heisterberg og Thomas Raun er skadede. Philip Bank har været bortrejst.

AGF's trup kan man se på AGF's hjemmeside.


B.93 - AGF

Onsdag den 6. november 2013
Østerbro Stadion
Ottendedelsfinale i DBU Pokalen
Kampstart kl. 19.00
Kom i god tid!

 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1753
Senest opdateret: 13 februar 2014