Klik billedet
B.93 tabte til SC Egedal Udskriv Email

9. november 2013
Nederlag i sidste efterårsrunde
B.93 tabte 4-2 til SC Egedal i efterårets sidste spillerunde. Det stod 1-1 ved halvleg.

SC Egedal - B.93 4-2 (1-1)

0-1 Olcay Senoglu (4')
1-1 Thomas Wagner (44')
2-1 Martin Drescher (48')
3-1 Martin Drescher (61')
3-2 Marco Holst (81')
4-2 Thomas Wagner (84')

Ølstykke Stadion
89 tilskuere.

B.93 fik en perfekt start på kampen i Ølstykke mod Egedal: Emil Dyre strøg til baglinien og lagde bolden ind til Olcay Senoglu, der med et af sine sjældne hovedstødsmål bragte B.93 i front i det fjerde minut. Kort efter afdriblede Mads Rønne Egedals målmand, men fik ikke afsluttet. 

B.93 dominerede de første 15-20 minutter af kampen og sværmede om hjemmeholdets straffesparksfelt, men efterhånden fik Egedal kæmpet sig til en større del af spillet i en noget rodet affære på det forblæste stadion. Dog udgjorde hjemmeholdet ikke nogen alvorlig trussel mod 93-målet før mod slutningen af første halvleg, da et indlæg fra venstre side blev tacklet videre til den altid livsfarlige Thomas Wagner, og han udplacerede sikkert Nicolai Jørgensen, der erstattede en skulderskadet Ronni Raun. 1-1, ærgerligt med denne udligning kort før pausen.

Straks efter pausen fulgte en sekvens, der blev vigtig for kampens udfald: Mads Rønne headede et indlæg fra højre mod mål fra kort afstand, så Egedals målmand måtte diske op med en fantomredning for at hindre en scoring til B.93, og i stedet blev det hjemmeholdet, der slog kontra og bragte sig i front på et hårdt og velplaceret skud fra kanten af feltet af den tidligere 93er Martin Drescher. 

Minuttet efter ramte Wagner stolpen med et skruet skud; momentum var hos hjemmeholdet, der med stor løbevillighed slog vores spil i stykker. 3-1 blev det, da et langt indkast blev forlænget mod mål, og såmænd var Drescher på pletten igen, da han bugserede bolden over stregen tæt under mål. 

Ti minutter før tid kurede Marco Holst en returbold efter et fladt Rønne-skud i mål og bragte nyt håb for B.93, men kort efter skudfintede den evige Wagner sig fri og lagde køligt bolden over i det lange hjørne. 4-2, lukket og slukket på en klam og kulsort novemberdag i Ølstykke, hvor hjemmeholdet efter pausen viste større vilje til sejr end et 93-hold, der virkede mærket af den hårde pokalkamp i onsdags. Trist afslutning på en ellers glimrende anden halvdel af efterårssæsonen.


Holdet på banen

Nicolai Jørgensen

Christian Andreasen
Mikkel Christoffersen
Marco Holst
Jonas Lorentzen (ud 60')

Thomas Høegh
Danny Mirabel
Olcay Senoglu

Andreas Larsen (ud 72')
Mads Rønne

Emil Dyre (ud 88')


På bænken

Chris Sørensen (ind 60')
Nico Jørgensen (ind 72')
Rasmus Gehlsen (ind 88')
Victor Johannessen
Rene Rasmussen
Nicolas Nielsen

Næste kamp er lørdag 29. marts 2014 kl. 15.00, hvor Næstved kommer på besøg på Østerbro Stadion.


Kampreferat v) Mads Mazanti. 

 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1569
Senest opdateret: 18 februar 2014