Klik billedet
Talenter på kontrakt Udskriv Email

10. januar 2014
Tre unge på kontrakt
Sebastian Czajkowski, Oliver Drost og Morten Levinsen er nye kontraktspillere i B.93.


B.93 har skrevet kontrakt med yderligere tre unge spillere som led i arbejdet med at styrke rekrutteringen af talentfulde spillere til 1. senior.

De tre spillere er 17-årige Sebastian Czajkowski, 18-årige Oliver Drost og 19-årige Morten Levinsen. De to førstnævnte kommer fra den stærke U19-trup, mens Morten Levinsen er 1. års senior og allerede har spillet kampe på 1. senior.

Sebastian Czajkowski (årgang 1996) er en målfarlig spidsangriber, der også kan spille på kanterne. Sebastian kom i sommeren 2013 fra B.1908, som B.93 har en samarbejdsaftale med, og han greb øjeblikkeligt chancen ved at komme til at spille i den næstbedste landsdækkende række, U19-divisionen, selv om han kun er 1. års U19-spiller.

Sebastian er med otte mål på en halvsæson topscorer på holdet, der i vinterpausen ligger på en fjerdeplads og er rækkens mest scorende hold. Sebastian er stærk både med fødderne og hovedet, og han er ikke kun målscorer men lægger også ofte op til mål. Han arbejder hårdt til træning og i kamp og er vellidt blandt holdkammeraterne.

Oliver Drost (årgang 1995) er også en målfarlig spiller fra U19-holdet. Oliver har scoret seks mål i efterårets kampe. Oliver spiller venstre kant men kan også spille i højre side og på den centrale offensive midtbane. Oliver kom til B.93 i sommeren 2012 fra Boldklubben Søllerød-Vedbæk, men spillede tidligere som dreng i B.93. Han blev i 2012 hurtigt en nøglespiller i U19-holdets offensive spil.

Oliver er stærk til at afdrible modstandere, han er meget hurtig og skarp i afslutningerne. Oliver vil, selv om han fortsat er U19-spiller, allerede fra januar indgå i 1. seniortruppen.

Morten Levinsen (årgang 1994) er nærmest født ind i B.93, hvor han spillet siden sine yngste år. Mortens favoritposition er som defensiv midtbanespiller, men han kan også spille i forsvaret. Han var anfører og en nøglefigur på sidste sæsons U19-hold, som sluttede med en fin placering i sommeren 2013. Han blev derefter rykket op i 1. seniortruppen men blev sat lidt tilbage af en albueskade.

Morten fik debut på 1. senior i efterårets udekamp mod Boldklubben Søllerød-Vedbæk, og han blev skiftet ind i den spændende udekamp mod Nordvest FC i Holbæk. Begge kampe blev vundet, og Morten har dermed maksimumpoint med 1. senior. Morten er en høj spiller med god fysik og stærk i erobringsspillet, hovedspil og pasningsspil.

De tre spillere har indgået kontrakter med B.93 Kontraktfodbold Aps, som løber til midten eller udgangen af 2016.

B.93 har fornylig også skrevet kontrakt med Markus Rygaard, der er topscorer på U17-holdet.

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1432
Senest opdateret: 13 februar 2014