Klik billedet
B.93 helt fremme ved Ligabold Awards Udskriv Email

11. januar 2014
Tre B.93'ere nomineret
Danny Mirabel, Olcay Senoglu og Kim Splidsboel er nomineret i Ligabold Awards 2013 for særligt fremragende præstationer.


Med en midtbanespiller, en topscorer og en træner som nominerede er B.93 fornemt repræsenteret ved Ligabold Awards 2013. Begrundelserne for nomineringerne er:


Danny Mirabel, B.93

"Mirabel er en spiller, der har udviklet sig enormt i 2013, men specielt under Kim Splidsboel har han udviklet sig fantastisk. En spiller, der er motoren på B93-midtbanen, og som har en betydelig del af æren for oprykningen. Den 26-årige er en solid kandidat i feltet".


Olcay Senoglu, B.93

"Udover at score en masse mål og sikre holdet en oprykning, så kom B.93 også langt i pokalen, og i begge turneringer var Senoglu en afgørende spiller. B93-angriberen er en offensiv trussel, og han evner altid at score mål, uanset hvilken klub han spiller i. I B93 har han i 76 kampe scoret 46 mål. Flot statistik".


Kim Splidsboel, B.93:

"I sommer sikrede han klubben oprykning til 2. division, og i efterårets kampe har holdet formået at bide sig fast i divisionerne, hvor de ligger lunt i midten af rækken. Den præstation har Splidsboel en stor fortjeneste i. Den ambitiøse træner er altid velforberedt, og hans engagement kan man ikke sætte en finger på".

Ligabold kårer en række spillere og trænere i forskellige rækker for at have ydet en særligt vigtig præstation i 2013.

De endelige valg afgøres af en jury, efter at der også har været en afstemning. Afstemningen starter på mandag for alle kategorier. Læs mere om afstemningen.

 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1228
Senest opdateret: 13 februar 2014