Klik billedet
Nyt om 1. senior Udskriv Email

18. januar 2014
To unge B.93'ere tilbage i truppen
Markus Leding og Omar Roshani er tilbage i divisionstruppen.


Når 1. senior på tirsdag mødes til den første træning og går i gang med forberedelserne til anden halvdel af sæsonen i 2. division øst, er de to 20-årige spillere – begge årgang 1993 - der har haft stort set hele deres ungdomstid i B.93, tilbage i truppen.

Markus Leding spillede som nyoprykket de sidste syv kampe i træk på 1. holdet i efteråret 2012. Markus ydede blandt andet en overbevisende indsats i pokalkampen mod Brøndby, og han viste med tre mål i de syv kampe, at han også er målfarlig, ikke mindst med hovedet. Markus scorede således nogle meget afgørende mål mod Avedøre, Ballerup-Skovlunde og Vanløse. Mål, som var stærkt medvirkende til, at det blev til en hurtig tilbagevenden til divisionerne.

Skader, rejser og en karantæne fra en 2. holdskamp, ødelagde forårssæsonen 2013 for Markus Leding, der kun fik en enkelt pokalkamp på 1. holdet. Af de otte kampe, Markus har spillet, blev alle med undtagelse af Brøndby-kampen vundet. Sidste efterår valgte Markus at bruge på et ophold i Lissabon, men nu er han tilbage og klar til at tørne ud for 1. holdet.

Markus Leding er godt bygget, stærk i hovedspillet men samtidig let på fødderne. Han har godt overblik, god teknik og kan spille på i midterforsvaret og højre back. Han har som nævnt altid været B.93'er, og han var med på den første årgang på idrætsgymnasiet, Team Copenhagen Eliteidrætsakademi.

Omar Roshani er angriber og spillede i sæsonen 2011-2012 fire kampe på 1. senior i 2. division, mens han stadig kun var ungdomsspiller. Efter sæsonen, der førte til nedrykning, var Omar Roshani en af de spillere, der forlod B.93 til fordel for Birkerød, men han vender nu tilbage til den klub, han har spillet hele sin ungdomstid i, siden han som lilleput skiftede fra Brønshøj Boldklub.

Omar Roshani var ungdomskontraktspiller i B.93. Han er en hurtig og kropsstærk og har et godt skud.

Velkommen i truppen til Markus og Omar.

 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1391
Senest opdateret: 13 februar 2014