Klik billedet
Kampreferat 01.02.2014 Udskriv Email

1. februar 2014
B.93 - Ledøje-Smørum
Sejr i første træningskamp. Lovende takter fra flere af spillerne.


B.93 - Ledøje-Smørum 4-1 (2-0)

1-0 Olcay Senoglu (5')
2-0 Olcay Senoglu (straffe 44')
2-1 Marc Lind (50')
3-1 Sebastian Czajkowski (84')
4-1 Omar Roshani (89')

B.93 havde sin første sejr over Ledøje-Smørum til gode, efter at klubben i sæsonen 2012-2013 havde tabt opgøret i Smørum Park med 3-0 og spillet uafgjort i det omvendte opgør på Østerbro Stadion 1-1.

I holdets første træningskamp i 2014 blev det til en sejr på hele 4-1,der måske nok var i overkanten vurderet ud fra spil og chancher.

B.93 havde afbud fra begge målmænd, Ronni Raun var på ferie og Nicolai Jørgensen var stoppet. Til kampen var derfor indkaldt Nicolas Nielsen, der på sin 44 års fødselsdag nok præsterede en af sine bedste kampe i karrieren. Det var især hans fortjeneste. at buret blev holdt rent i første halvleg.

B.93 bragte sig i spidsen allerede efter fem minutters spil. Markus Leding udnyttede et forsvarskoks i Ledøje- Smørums venstre side. Hans præcise indlæg havnede for fødderne af Olcay Senoglu, og målræven svigtede ikke. Herefter overlod 93`erne initiativet til gæsterne, der burde have udlignet, hvis ikke Nicolas Nielsen var kommet i vejen adskillige gange. Mod slutningen af halvlegen blev Anders Simonsen spillet fri foran mål og Ledøje-Smørums målmand Mads Nielsen fejede benene væk under Simonsen. Olcay var igen målscoreren fra pletten.

I 2. halvleg blev Nicolas Nielsen pillet ud og U 19 målmanden Daniel Hartvig kom ind i stedet. Selv om han ikke blev udfordret på samme vis som Nicolas, afslørede han, at han har en fremtid for sig i målet. Gæsterne fik dog et enkelt mål, da midtstopperne Martin Heisterberg og Marco Holst ikke lige fik aftalt, hvem der skulle holde øje med gæsternes Marc Lind.

Andre spillere blev bragt i spil i anden halvleg. Ind kom Simon Carstensen, Mads Heidelbach, Omar Roshani, Viktor Johansen og Sebastian Czajkowski. Alle faldt de glimrende ind i spillet, hvor B.93 var spilstyrende i det meste af halvlegen. Sebastian Czajkowski gjode det til 3-1 og Omar Roshani hámrede bolden i nettet til 4-1 kort før sluttid.

I første halvleg var der gensyn med Marcus Leding, Morten Levinsen og Oliver Drost. Alle de unge spillere efterlod et særdeles lovende indtryk, og godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt. Alt i alt en glimrende åbning på sæsonen, hvor trænerstaben har det positive problem, at der bliver mange at vælge imellem.


Holdet på banen

Nicolas Nielsen (ud 45')

Marcus Leding (ud 45')
Marco Holst
Martin Heisterberg
Jonas Lorentzen (ud 50')

Morten Levinsen (ud 45')
Anders Simonsen
Danny Mirabel

Emil Dyre Nielsen (ud 60')
Olcay Senoglu
Oliver Drost (ud 45')


På bænken

Daniel Hartvig (ind 45')
Mads Heidelbach (ind 45')
Viktor Johansen (ind 50')
Simon Carstensen (ind 45')
Sebastian Czajkowski (ind 60')
Omar Roshani (ind 45') 


Kampreferat v) Torben Klarskov
 

Skrevet af Torben Klarskov   
Antal hits: 1600
Senest opdateret: 18 februar 2014