Klik billedet
Nyt fra fanklubben Udskriv Email

21. marts 2013
Fanklubben er klar til sæsonstart
Læs om den nye fanzone, maskotten Dirch, konkurrencer, autografer og bedre service på Østerbro Stadion.


Til kampen mod Næstved vil Fanklubben åbne op for vores nye FANZONE, hvor alle B.93'ere, store som små, er velkomne!

Den nye FANZONE åbner kl. 16.00, hvor der vil være en masse aktiviteter som XBOX med FIFA 14 spil og skydebane. Emil Dyre kigger forbi og skriver autografer på postkort med ham selv på, som uddeles gratis og selvfølgelig er Dirch også en del af FANZONE.

Kig forbi FANZONEN og få en hyggelig eftermiddag i selskab med andre 93'ere. FANZONE holder til under tribunen.

Tag endelig jeres familie, venner, bekendte, naboer, kollegaer og hvem I ellers kender med til kampen, så vi kan fylde Østerbro Stadion.

Til alle klubbens ungdomsmedlemmer uddeler vi gratis poser med lidt blandet juice, popcorn m.m. på stadion før alle vores hjemmekampe (x antal pr. kamp så først til mølle). Vi vil rigtig gerne have, at klubbens unge bliver en del af fanmiljøet og hilser jer meget velkomne på fanklubbens fanafsnit på tribunen.

Alle medlemmer af B.93 Fanklub vil til forårets hjemmekampe komme ind til kun 50 kr. Man skal blot vise sit medlemskort ved indgangen. Så er man ikke medlem endnu kan man overføre 93 kr. til vores konto eller via Danske Banks mobilbetalings app MobilePay til 2679 9466.

fanklub-siteB.93 Fanklub kan med stor glæde oplyse, at vi er blevet enige med B.93 Kontraktfodbold ApS om at overtage rettighederne til servering på stadion i forbindelse med 1. seniors kampe.

Parterne har haft en god dialog igennem vinterpausen, og formålet med aftalen er at sikre et velfungerende serviceniveau bl.a. overfor vores tilskuere.

En vigtig ændring er, at vi nu kan tilbyde betaling med Mobile Pay i alle udsalgssteder og ikke kun i fanboden. Så det er muligt at købe sin pølse og øl/vand via din mobil, hvis du ikke lige har husket penge til kampen.

I fanklubbens bestyrelse synes vi, at denne aftale er unik for os som fanklub, og det giver os mulighed for flere indtægter, som skal komme vores medlemmer til gavn. Samtidig er det glædeligt med det gode og tætte samarbejde vi har fået med B.93 Kontraktfodbold.

På Østerbro Stadion vil Freddy Nehm have ansvaret for salget og undertegnede for fanklubbens events.

Har du ris eller ros eller gode idéer, eller vil du være en del af fanklubbens salgsteam, kan Freddy kontaktes på 2636 9466. Der vil både være sommerfest og julefest samt en masse gavekort lodtrækninger blandt de frivillige og hjælpere på stadion.

Vi ser frem til et godt og spændende forår og håber, at mange vil støtte op om klubben på Østerbro Stadion.

Spørgsmål er I velkomne til at sende til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Bliv også en del af vores facebook gruppe "B93 fanklub", hvor vi hele tiden fortæller om seneste nyt.


Ansigtsløft til fanklubbens hjemmeside

B.93 Fanklubs hjemmeside har fået en ansigtsløftning, og er et besøg værd. Spil blandt andet med i B.93 Manager konkurrencen.
Se hjemmesidens nye klæder på b93fanklub.dk.


De bedste hilsner

Brian_Nehm_Marts2014_100pxFormand for B.93 Fanklub
Brian Nehm
Mobil: 2679 9466- og resten af fanklubbens bestyrelse.

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 963
Senest opdateret: 24 marts 2014