Klik billedet
B.93 tabte 0-1 til Næstved Udskriv Email

29. marts 2014
Smalt nederlag i forårspremieren
Topholdet Næstved kunne desværre tage fra Østerbro Stadion med alle tre point i bagagen. Læs referatet.


B.93 - Næstved 0-1 (0-1)

0-1 Patrick Hansen (10')

Udvisning: Kasper Mertz, Næstved (40')

Østerbro Stadion
396 tilskuere.


Se Christian Midtgaards kampbilleder.

Efter en flot fighterindsats var B.93 tæt på at få points mod topholdet Næstved, men det endte med et ærgerligt 0-1-nederlag.

Kampens enlige scoring faldt allerede i det 10. minut, da udeholdet tryllede sig igennem i venstre side. Det derpå følgende flade indlæg blev tørt ekspederet i kassen af Patrick Hansen.

I kampens første 39 minutter trykkede Næstved godt på med intenst presspil uden dog at skabe helt åbne muligheder, bortset fra en situation midt i første halvleg, hvor de grønne i to omgange havde to store chancer tæt under mål. Men B.93 sloges godt for at få fodfæste i kampen; debutanterne Oliver Drost og Morten Hauglund (kåret til kampens spiller) satte fut i fløjene, og sidstnævnte skabte B.93s første store mulighed, da han udnyttede en Næstved-fejl til at bryde igennem og sende bolden på tværs til Anders Simonsen, hvis afslutning desværre endte nærmere hjørneflaget end det tomme mål. Også Miraklet Mirabel fik en fin mulighed midt for mål, men sendte bolden over.

En kontroversiel episode i kampens fyrretyvende minut kom til at ændre kampbilledet: Dommeren skønnede, at Næstveds Kasper Mertz forsøgte at filme sig til et frispark, og da han i forvejen havde et gult kort, blev hans anden advarsel vekslet til rødt. Da sydsjællænderne ydermere fik en ny film-kendelse dømt imod sig i en mulig straffesparkssituation kort efter, var de ikke ligefrem imponerede over dommerpræstationen.

Men med en mand i undertal, kunne gæsterne ikke presse så højt og intenst som det var tilfældet frem til udvisningen, og efterhånden som anden halvleg skred frem overtog B.93 mere og mere af spillet. Mod kampens slutning kom de åbne muligheder da også. Begge tilfaldt den indskiftede yngling Sebastian Czajkowski; først pillede han bolden fra Næstveds bageste mand, men måtte se sin afslutning flot pareret af Næstveds målmand, derpå blev han spillet helt fri i feltet af Anders Simonsen, men sendte desværre sit spark højt over fjerneste målhjørne. Hvilken debut, det kunne have været! Retfærdigvis skal det siges, at gæsterne også havde et par fine muligheder for at lukke kampen, men Ronni Raun var på sin plads i målet.

Så trods et sidste desperat B.93-pres endte det hele med en sejr til Næstved. Men at B.93 solgte sig så dyrt mod et af rækkens absolut bedste hold lover godt for forårssæsonen.

Assistenttræner Rene "Puden" Rasmussen: "Vi havde fortjent mindst uafgjort, for vi skabte de chancer, der skulle til, og vi kan kun bebrejde os selv, at vi ikke udnytter dem. Det er frustrerende, for mange spillere leverede flotte præstationer mod et tophold."


Kampbilleder


Se Christian Midtgaards kampbilleder på b93prof.dk.
Se Christian Midtgaards kampbilleder i højtopløselig kvalitet på facebook.com/b1893.


Holdet på banen

Ronni Raun

Mads Heidelbach
Marco Holst
Martin Heisterberg
Thomas Høegh

Morten Levinsen (ud 90')
Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel

Morten Hauglund (ud 70')
Oliver Drost (ud 80')
Olcay Senoglu


På bænken


Sebastian Czajkowski (ind 70')
Omar Roshani (ind 80')
Christian Andreasen (ind 90')
Victor Johannessen
Rògvi Poulsen
Jason Svensson
Nicolas Nielsen


Kampreferat v) Mads Mazanti.

Skrevet af Klaus B. Johansen   
Antal hits: 1650
Senest opdateret: 04 maj 2014