Klik billedet
GVI - B.93 Udskriv Email

5. april 2014
Sejr i Vangede
B.93 vandt lørdag på udebane 3-1 over GVI og rykkede fremad i tabellen.


GVI - B.93 1-3(0-1)

0-1 Morten Hauglund (20')
0-2 Olcay Senoglu (50')
1-2 Casper Petersen (56')
1-3 Anders Dahl Simonsen (90')

Nymosen
232 tilskuere.

Forholdene var absolut ikke til poleret fodbold, da B.93 gæstede Nymosen til lokalopgør i silende regn mod GVI. Men selv om spillet ikke var kønt, var det B.93, der præsterede det bedste angrebsspil i første halvleg, med energisk spil over først og fremmest højre flanke med tilbagevendte Emil Dyre og en særdeles veloplagt Mads Heidelbach på backpladsen.

Olcay Senoglu var tæt på at støde et af indlæggene fra højrekanten i mål, og kort efter kom belønningen for B.93s angrebsiver: Efter lidt ping-pong i feltet dumpede bolden ned for fødderne af Morten Hauglund, der fra kanten af feltet kunne sende B.93 i front med et fladt skud.

Kort efter havde GVIs gamle målræv, Lasse Qvist, en god mulighed med en flugter, som heldigvis strøg forbi den ene stolpe. Men ellers var det B.93, som sad på hovedparten af spillet i første halvleg, selv om det ikke blev til de helt åbne målchancer. Kort før pausen var hjemmeholdet dog nærgående omkring et par giftige dødboldssituationer, men B.93-forsvaret fik reddet stormen af, og vi kunne gå til pausen med en velfortjent føring.

B.93 kom også fint ud til anden halvleg, dog skulle der en tilfældighed til for at bringe os på 2-0: Et indlæg fra venstre tog et særpræget opspring, så en GVI-forsvarer efter dommerens mening måtte gøre sig lidt for bred for at blokere det. Straffespark for hands. Olcay Senoglu eksekverede, målmanden parerede, men heldigvis trillede bolden på tværs af målet, så Olcay blot skulle trille returen det sidste stykke over stregen.

Hjemmeholdet kom dog hurtigt tilbage i kampen igen, da en lang bold blev bugseret videre til Casper Pedersen, der pludselig stod mutters alene omkring straffesparkspletten og enkelt kunne sende bolden forbi en prisgivet Ronni Raun.

Nu fik hjemmeholdet nyt mod på tilværelsen og overtog initiativet i kampen. Noget voldsomt pres var der ikke tale om, og B.93-forsvaret stod stabilt, men på den plørede bane kunne en enkelt tilfældighed i feltet blive fatal. Knapt tyve minutter før tid fik GVI deres bedste mulighed, da en GVI-spiller efter et hjørnespark fik headet mod mål mellem venner og fjender, og B.93 måtte redde på stregen. Hjemmeholdet mente, at en 93-markspiller havde taget hånden til hjælp for at rage kastanjerne ud af ilden. Men trods voldsomme protester var dommeren til alt held af en anden mening, og B.93 slap med skrækken.

Som kampen skred frem var banen i Nymosen mere mose end fodboldbane, og kampen bestod udelukkende af losseri, fejlafleveringer og duelspil, alt andet var simpelt hen umuligt under disse forhold. Det mindede mest af alt om en tipskamp fra England fra dengang det var lig med kick-and-rush i en midtengelsk mudderpøl.

Men B.93 fik vist, at ingen spillere var for fine til at tage arbejdshandskerne på og på flot fight blev hjemmeholdet holdt stangen. Tilmed fik vi sat proppen i i kampens sidste minut, da den indskiftede færing, Rògvi Poulsen, under et kontra-angreb fik fisket bolden til sig, kæmpet sig til baglinien og sendt en tværaflevering direkte ind i fødderne på en fremstormende Anders Dahl Simonsen, der firsttimede bolden i mål. Enorm jubel over en meget vigtig sejr, der betyder, at B.93 kan orientere sig opad i tabellen i behagelig afstand fra bundregionerne.

Anders Dahl Simonsen, der leverede en stor indsats med enorm løbe- og fightervilje, udtalte efter kampen: "Det var en lortekamp, for banen var umulig, så det kunne ikke være anderledes. Men vi beherskede forholdene bedst, og på den baggrund synes jeg, sejren var fortjent."


Holdet på banen

Ronni Raun

Mads Heidelbach
Marco Holst
Martin Heisterberg
Thomas Høegh

Morten Levinsen
Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel (ud 84')

Emil Dyre (ud 61')
Morten Hauglund (ud 77')
Olcay Senoglu


På bænken

Oliver Drost (ind 61')
Christian Andreasen (ind 77')
Rògvi Poulsen (ind 84')
Omar Roshani
Victor Johannessen
Jason Svensson
Nicolas Nielsen


Kampreferat v) Mads Mazanti.

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1583
Senest opdateret: 17 april 2014