Klik billedet
B.93 - Skjold Birkerød 1-0 (1-0) Udskriv Email

12. april 2014
Tre vigtige points
B.93 besejrede lørdag Skjold Birkerød med 1-0 på Østerbro Stadion. Målscorer: Olcay Senoglu.


B.93 - Skjold Birkerød 1-0 (1-0)


1-0 Olcay Senoglu (straffe 11')

Østerbro Stadion
220 tilskuere.

Se Christian Midtgaards kampbilleder.

På et forblæst Østerbro Stadion lagde B.93 godt ud i kampen mod Skjold Birkerød. Olcay Senoglu afsluttede et flot angreb med at heade over mål. Også Morten Hauglund havde en god mulighed, da han trak ind i banen og fyrede et hårdt skud af, som Birkerød-målmanden måtte parere.

Allerede efter ti minutter blev B.93 belønnet for dominansen med et mål: Med en fiks aflevering spillede Olcay Anders Dahl Simonsen i dybden. Bolden så ud til at være indenfor målmandens rækkevidde, men Simonsen nåede lige nøjagtig at prikke til den, hvorfor målmanden fik fat i hans ben i stedet for bolden. Klart straffespark, som Olcay tog sig af, og sikkert sendte i kassen til venstre for målmanden. 1-0.

Efter målet fortsatte B.93 dominansen, dog uden at producere de helt åbne chancer. Generelt var spillet langsomt og med mange tekniske fejl, som til dels kan forklares med de vanskelige vindforhold. Fighterviljen og den defensive disciplin fejlede til gengæld ikke noget. Vi var vidner til meget solide defensive præstationer fra især Martin Heisterberg (kåret til kampens spiller i spillernes interne afstemning), Morten Levinsen og Christian Andreasen, der med bravour trådte ind på højre back-pladsen i stedet for en lårskadet Mads Heidelbach.

Skjold Birkerød var kun i nærheden af B.93s mål en enkelt gang før pausen, da en lang fremlægning snød Ronni Raun i vinden, så gæsterne nær havde fået serveret en gratis mulighed, men det var også det eneste, vi så til nordsjællænderne før pausen.

Kampbilledet var uændret efter pausen; uden at spille prangende var B.93 i kontrol over kampen, havde et klart spilovertag og var tættere på 2-0 end Birkerød var på udligning. Emil Dyre sparkede tæt forbi den ene stolpe, og Olcay sparkede en returbold efter et hjørnespark over mål.

Men B.93 fik altså ikke lukket kampen til 2-0, og selvom vi havde styr på begivenhederne, var vi nogen, der frygtede en B.93 Classic (dvs. en udligning i slutfasen i en kamp, som burde have været afgjort). Birkerød satsede med lange bolde mod kampens slutning og fik et par enkelte tilfældige halvchancer; største mulighed var et forsøg fra en spids vinkel tæt under mål, men Ronni Raun satte sig på skuddet og fik klaret det.

Farligere blev Birkerød ikke, B.93s defensive disciplin holdt hele vejen hjem, en vigtig arbejdssejr var i hus, og B.93 ser nu til at have etableret sig i divisions bedre halvdel på tryg afstand af bundregionerne.

Morten Levinsen, effektiv oprydder på midtbanen: "Det var en rodet kamp, og vi havde problemer med at få afleveringsspillet til at fungere, men på den anden side synes jeg heller ikke, at Birkerød blev farlige. I begge halvlege havde jeg fornemmelsen af, at vi havde styr på tingene."


Holdet på banen

Ronni Raun

Christian Andreasen
Marco Holst
Martin Heisterberg
Thomas Høegh

Morten Levinsen (ud 67')
Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel

Emil Dyre (ud 90')
Olcay Senoglu
Morten Hauglund (ud 59')


På bænken

Oliver Drost (ind 59')
Chris Sørensen (ind 67')
Omar Roshani (ind 90')
Victor Kjær Johannessen
Simon Carstensen
Rògvi Poulsen
Nicolas Nielsen


Kampreferat v) Mads Mazanti.

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1113
Senest opdateret: 04 maj 2014