Klik billedet
Fremad Amager - B.93 2-3 Udskriv Email

27. april 2014
Sejr i Sundby
B.93 besejrede Fremad Amager med 3-2 i Sundby Idrætspark.


Fremad Amager - B.93 2-3 (1-1)

1-0 Mallik Conradsen (25')
1-1 Olcay Senoglu (straffe 36')
1-2 Omar Roshani (52')
2-2 Nicolas Mortensen (straffe 76')
2-3 Olcay Senoglu (straffe 78')

Udvisning: Christian G. Møller, Fremad Amager (78')

Sundby Idrætspark.
1.183 tilskuere.

De klassiske københavneropgør mellem Fremad Amager og B.93 i Sundby Idrætspark byder som regel på masser af underholdning og dramatik. Opgøret denne solrige søndag var absolut ingen undtagelse.

B.93 lagde godt ud. Levinsen og Simonsen brød energisk Fremads opspil, Dyre og Roshani på fløjene blev sat fint i scene, og 93 begyndte at nærme sig hjemmeholdets mål. Miraklet Mirabel følte et frispark på overkanten af overliggeren.

Fremad er imidlertid altid farlige ved dødbolde, og da en returbold efter et hjørnespark blev sendt ind foran mål, glippede markeringerne, så Mallik Conradsen kunne score fra nært hold.

93 kløede dog på i samme stil. Minsandten om ikke et nyt frispark blev drejet op på overliggeren, denne gang ved en veloplagt og hårdtarbejdende Olcay Senoglu. Samme Olcay blev dog belønnet for sit flid, da der i det 36. minut blev dømt straffespark, efter at Emil Dyre havde okset sig fri, så en Fremad-forsvarer måtte kante ham. Olcay sparkede bolden hårdt i mål til højre for Vilfort i Fremad-målet, 1-1 ved pausen.

93 fortsatte det gode spil efter pausen, og inden længe var der gevinst: Omar Roshani trak ind i banen fra sin position på venstrekanten og affyrede et hårdt skud, der strøg i mål ved nærmeste stolpe. Kronen på værket fror Roshani, der på sin 21-årsfødselsdag leverede sin hidtil bedste kamp i 93-trøjen.

Kampbilledet forblev det samme som i første halvleg; B.93 kontrollerede det meste af spillet med glimrende kombinationsspil, Fremad var kun momentvis farlige på dødbolde og kontraangreb.

B.93 var tættere på at udbygge føringen end Fremad var en udligning, da Olcay skød snert forbi den ene stolpe. Men et kvarter før tid skete så det, der ikke måtte ske: B.93 tabte bolden omkring eget hjørneflag, en Fremad-spiller trak ind mellem to 93ere og faldt omkuld. Straffespark, mente dommeren. Nicolas Mortensen omsatte det sikkert til 2-2.

Opildnet af udligningen angreb Fremad-spillerne nu med hidtil uset optimisme, men det skulle vise sig at være en meget kort opblomstring, for B.93 slog øjeblikkeligt kontra; bolden havnede i venstre side hos indskiftede Oliver Drost, og pludselig tog pokker ved knægten; med et formidabelt slalomløb mellem 4-5 amagerkanerne satte han kurs direkte mod mål. Møller, sidste mand i Fremads midterforsvar, så ingen anden mulighed end at bremse den ustyrlige unge mand med et benspænd, nyt straffespark og i tilgift rødt kort for nødbremse til Møller. Igen var Olcay sikkerheden selv fra ellevemeterpletten, 3-2 til 93.

Fremad havde nu ingen anden mulighed end at satse vildt med lange bolde frem mod feltet, men det blev kun til en enkelt hovedstødschance efter hjørnespark for hjemmeholdet. B.93 kunne endda have sat trumf på overtiden, da indskiftede Markus Leding var centimeter fra at sende en tværpasning fra Drost i tomt mål. Nu blev ved de 3-2 til B.93, men det var også rigeligt, for hvilken herlig indsats af et veloplagt 93-hold; det var 93, når det er bedst, en af sæsonens fineste kampe, med gode præstationer over hele linien, men især skal en varm tanke skænkes anfører Thomas Høegh, der trods et slemt maveonde kæmpede sig igennem samtlige halvfems minutter.

Kampens spiller, Omar Roshani: "Jeg har kæmpet hårdt for at komme i startopstillingen, og jeg var meget opsat på at vise, at jeg var tilliden værd. I dag vandt vi først og fremmest, fordi vi stod sammen, og hver eneste spiller var villig til at reparere sin holdkammerats fejl."


Holdet på banen

Ronni Raun

Mads Heidelbach
Marco Holst
Martin Heisterberg
Thomas Høegh

Morten Levinsen (ud 68')
Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel

Omar Roshani (ud 87')
Emil Dyre (ud 55')
Olcay Senoglu


På bænken

Oliver Drost (ind 55')
Christian Andreasen (ind 68')
Markus Leding (ind 87')
Simon Carstensen
Daniel Lindsten
Morten Hauglund
Nicolas Nielsen


Kampreferat v) Mads Mazanti.


Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1327
Senest opdateret: 01 maj 2014