Klik billedet
Optakt B.93 - SC Egedal Udskriv Email

29. april 2014
Optakt B.93 - SC Egedal
Bundholdet SC Egedal gæster lørdag Østerbro Stadion.


B.93 spiller lørdag den 3. maj hjemme mod SC Egedal i 2. division øst.

Med den 52. sejr over Fremad Amager, kom B.93 tilbage på sporet ovenpå en påske uden point. Sejren kom i hus gennem hårdt arbejde og flot B.93-spil, hvilket vidner om den stærke moral i truppen og troen på at tingene lykkes. Det gælder nu for B.93 at fastholde denne fokus og koncentration, også selv når der står bundhold på plakaten.

SC Egedal er ligesom B.93 oprykker i denne sæson efter de vandt Danmarksseriens pulje 2. I 26 kampe scorede de hele 80 mål, hvoraf halvdelen blev scoret af evigt farlige Thomas Wagner. I denne sæson er billedet det samme for Thomas Wagner, der står for over halvdelen af holdets scoringer. Dog ser det ud til at SC Egedal er på vej retur til Danmarksserien, da holdet blot har fået 13 point og dermed har 7 point op til den rigtige side af nedrykningsstregen. Holdet har ikke fået point i 4 kampe i streg, og har især haft problemer på udebane, hvor de endnu har deres første sejr til gode.


Historie og statistik

B.93 har 3 gange tidligere mødt SC Egedal, hvor det er blevet til 1 sejr, 1 uafgjort og 1 nederlag. Seneste kamp var efterårsafslutningen, hvor tunge ben fra pokalkampen mod AGF gjorde udfaldet til SC Egedals fordel.

SC Egedal er en sammenlægning mellem Stenløse og Ølstykke. Kampstatistikken mod Stenløse lyder på 7 sejre, 2 uafgjorte og 3 nederlag, mens statistikken mod Ølstykke lyder på 8 sejre, 13 uafgjorte og 8 nederlag. Det bringer den totale statistikken mod SC Egedal og moderklubberne op på 16 sejre, 16 uafgjorte og 12 nederlag.

Kampdatoen den 3. maj er overraskende nok en knap så brugt dato. Kun 9 gange tidligere har B.93 spillet officiel kamp på datoen, men dog til gengæld med en skræmmende statistik. 7 gange er B.93 gået fra banen som vindere, en enkelt gang som tabere og en enkelt kamp endte uafgjort. Fælles for de 7 sejre er at B.93 vandt dem med minimum 2 mål flere end modstanderne. Samlet målscore for de 9 kampe er på 30-12. Seneste kamp var i 2011, hvor Avarta blev slået 4-2 i Rødovre. Et enkelt faresignal er der dog også. B.93 har lukket mål ind i samtlige 9 kampe.

Vel mødt på stadion!


B.93 – SC Egedal

Lørdag den 3. maj klokken 15.00
Østerbro Stadion
Entre: 60 kroner
Betaling ved indgangen.

Alle B.93 ungdomsmedlemmer under 18 år kan komme gratis ind ved forevisning af gyldigt medlemskort. Kortet kan hentes hos Gitte på B.93’s kontor.

Alle medlemmer af B.93 Fanklub kan komme ind for 50 kr. mod fremvisning af gyldigt medlemskort.

Husk det stadig ikke for sent at blive medlem i B93 Fanklub, og det kan bestemt stadig godt betale sig hvad enten man ønsker at gøre brug af rabatterne eller bare ønsker at vise sin støtte til fanklubbens arbejde.

Kontingentet for 2014 er kun 93 kr., og som medlem vil man opnå:

- Deltagelse i fanklub DM 
- Fribilletter til udekampe
- Rabatter
- Arrangementer 
- Hyggeligt samvær på stadion
- Lodtrækninger
... og meget mere

Tilmeld dig her eller send en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , så bliver dit medlemsskab bliver registreret allerede i dag.

Betaling kan enten ske til Fanklubbens kontonummer: 5339 0345560 eller via Danske Banks Mobile Pay app på mobilnr. 26 79 94 66.
 

Skrevet af Leo Mathiesen   
Antal hits: 944
Senest opdateret: 01 maj 2014