Klik billedet
Sejr over Egedal Udskriv Email

3. maj 2014
B.93 besejrede FC Egedal
B.93 besejrede FC Egedal med 3-0 på Østerbro Stadion. Næste lørdag venter Frem i Valby Idrætspark.

B.93-SC Egedal 3-0(2-0)

1-0 Olcay Senoglu (30')
2-0 Morten Hauglund (37')
3-0 Thomas Høegh (82')

Østerbro Stadion
183 tilskuere.

Se Christian Midtgaards kampbilleder.

Til kampen mod bundholdet fra SC Egedal (sammenslutning af Ølstykke og Stenløse) måtte B.93 undvære en karantæneramt Danny Mirabel, en hofteskadet Emil Dyre og en knæskadet Omar Roshani. Drost og Hauglund trådte til som fløje, og så var der et glædeligt og længe ventet comeback til Daniel Lindsten som angriber. Egedal måtte på sin side undvære tre karantæneramte stamspillere, så også gæsterne måtte møblere om på holdet.

Første halvleg blev en ret lige og chancefattig affære, hvor en strid vind på langs af banen gjorde forholdene vanskelige. Gæsterne havde en fin hovedstødschance efter et hjørnespark og en oplagt mulighed, da Martin Heisterberg sparkede forbi bolden, men heldigvis røg begge afslutninger over mål.

B.93 lurede på hurtige kontraer efter bolderobringer, og omkring den halve time kom muligheden så: En lang bold skulle heades væk af Egedal-forsvaret, men i stedet ramlede de to midterforsvarere ind i hinanden; Olcay Senoglu kunne smutte imellem, iskoldt udplacerede han målmanden, 1-0 til B.93 på vores første åbne mulighed.

Nogle minutter senere fulgte så kampens bedste angreb, en lynkontra over venstre side, hvor Oliver Drost med et flot ydersideindlæg fandt en helt fri Morten Hauglund, der tæt under mål sendte bolden op i nettaget. 2-0, to chancer, to mål.

Efter pausen satsede Egedal endnu mere indædt offensivt og erobrerede med vinden i ryggen initiativet i kampen. Men bortset fra en hovedstødsmulighed, som blev headet forbi mål, lukkede B.93-forsvaret godt af for Egedals angrebsforsøg. I stedet var det B.93, der fik en god mulighed for at udbygge føringen; Olcay Senoglu sparkede tæt forbi fjerneste stolpe, da Morten Levinsen headede en hjørnesparksbold ned for fødderne af ham.

Ti minutter før tid blev gæsterne for alvor nærgående, da en følt indersideafslutning fra venstre side af feltet traf indersiden af stolpen bag Ronni Raun og sprang i spil. En reducering havde åbnet kampen, nu blev den i stedet lukket: Et vildt satsende udehold lod forsvaret stå på vid gab, hvilket gav en kæmpe kontramulighed til B.93, og indskiftede Christian Andreasen sendte bolden videre til en helt fri Thomas Høegh, som netop var blevet rykket op på midtbanen. I to omgange fik anføreren skrabet bolden forbi målmanden til en af sine sjældne scoringer.

3-0, ikke så sikker en sejr som cifrene antyder, for Egedal kæmpede godt og var fuldt med i kampen indtil den sidste scoring. Men i kampens afgørende situationer var B.93 skarpere end gæsterne, og det blev udslagsgivende.

Thomas Høegh, kampens spiller: "Vi ville holde nullet og så slå til i den anden ende i løbet af kampen. Det var vigtigt for os, at vi fulgte op på sidste søndags resultat, og at vi fik revanche for nederlaget til Egedal i efteråret. Og så skylder vi også vores hjemmepublikum nogle sejre."


Holdet på banen

Ronni Raun

Mads Heidelbach (ud 83')
Marco Holst
Martin Heisterberg
Thomas Høegh

Morten Levinsen
Anders Dahl Simonsen
Olcay Senoglu

Oliver Drost (ud 58')
Morten Hauglund
Daniel Lindsten (ud 79')


På bænken

Christian Andreasen (ind 58')
Victor Johannessen (ind 79')
Sebastian Czajkowski (ind 83')
Markus Leding
Rògvi Poulsen
Jason Svensson
Nicolas Nielsen


Kampreferat v) Mads Mazanti.

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1158
Senest opdateret: 04 maj 2014