Klik billedet
Remis i Valby Udskriv Email

10. maj 2014
B.93 spillede uafgjort mod Frem
Lørdagens kamp mellem de to københavnske traditionsklubber i Valby endte 1-1.


Frem - B.93 1-1 (1-0)

1-0 Daniel Elly Pedersen (straffe 34')
1-1 Omar Roshani (61')

Valby Idrætspark
835 tilskuere.

De seneste år har B.93 haft det vanskeligt på Frems festlige og stemningsfulde hjemmebane, og i lørdagens kamp var det da også hjemmeholdet, der åbnede københavnerklassikeren bedst. Frems presspil og energiske dybdeløb voldte vores forsvar problemer og resulterede i et par store muligheder til hjemmeholdet, blandt andet et stolpeskud.

I kampens 34. minut faldt det ikke uventede føringsmål til Frem, sikkert sat ind på straffespark af den farlige Daniel Elly Pedersen. Straffesparket blev dømt for hands mod Mads Heidelbach, da han blokerede et skud tæt under mål. Der var vist ikke mange andre end dommeren, der mente, at Mads tog hånden til hjælp, men dømt var dømt, og Frems føring fuldt fortjent. Et enkelt forsøg over mål fra trediveårsfødselaren Olcay Senoglu var alt B.93 kunne præstere af farligheder i en første halvleg, hvor der stod Frem på det meste.

Umiddelbart efter pausen havde Frem en god mulighed, der blev pareret af en veloplagt Ronni Raun i målet, men med indskiftninger af Roshani og Lindsten kom der mere form over B.93s angrebsspil, og vi kom ind i en god periode, hvor vi begyndte at overtage initiativet i kampen.

Et strålende angreb endte ved kanten af Frems felt, hvor Olcay trykkede af med et fladt skud. "Stumpen", Simon Bloch, i Frems mål måtte diske op med en stor redning ved foden af den ene stolpe. Efter et fransk visit i B.93 i sidste måned er Simon nu at finde i Frem.

Kort efter var Simon imidlertid magtesløs, da Omar Roshani blev stukket fri i dybden. Den lange målmand kastede sig ned, men Omar fik bolden med sig og sendte den i et tomt mål fra en spids vinkel. 1-1, stor jubel, et herligt comeback til Omar efter at en knæskade havde holdt ham ude de seneste par uger.

I den sidste halve time af kampen bølgede spillet frem og tilbage. Frem fik den største mulighed for en afgørende scoring, men Raun var på ny på sin plads og parerede en hård afslutning fra en frem´er i helt fri position. Og så blev det ved 1-1, et brugbart resultat for B.93, der kæmpede sig flot tilbage efter en første halvleg, hvor ikke meget tydede på, at vi ville få noget med hjem fra Valby.

Olcay Senoglu: "Med lidt mere kynisme kunne vi måske have snuppet sejren, men Frem sad på det meste før pausen, så 1-1 var rimeligt nok. Vi fik vist, at vi har en bred trup, hvor indskifterne kan komme ind og gøre en forskel."


Holdet på banen

Ronni Raun

Mads Heidelbach (ud 81')
Marco Holst
Martin Heisterberg
Thomas Høegh

Morten Levinsen (ud 55')
Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel

Morten Hauglund (ud 46')
Emil Dyre
Olcay Senoglu


På bænken

Omar Roshani (ind 46')
Daniel Lindsten (ind 55')
Christian Andreasen (ind 81')
Oliver Drost
Markus Leding
Simon Carstensen
Frederik Bruhn


Kampreferat v) Mads Mazanti.


Skrevet af Klaus B. Johansen   
Antal hits: 1373
Senest opdateret: 18 maj 2014