Klik billedet
Nederlag til Nordvest Udskriv Email

17. maj 2014
Nederlag til Nordvest
B.93 tabte lørdag 0-1 til Nordvest FC fra Holbæk.


B.93 - Nordvest FC 0-1 (0-0)

0-1 Yusuf Bakir (68')

Østerbro Stadion
189 tilskuere.

Se Christian Midtgaards kampbilleder.

B.93 måtte til midteropgøret mod Holbæk-holdet Nordvest FC undvære de karantæneramte Anders Dahl Simonsen og Olcay Senoglu. I stedet blev Thomas Høegh rykket op på midtbanen og Daniel Lindsten begyndte helt i front.

I en jævnbyrdig første halvleg var det B.93, der havde de største muligheder: Omar Roshani sparkede to gange lige forbi mål i oplagte positioner og Markus Leding, der gjorde et flot comeback i startopstillingen, headede på overliggeren.

Det fysisk stærke Holbæk-hold havde i perioder af første halvleg en mindre overvægt af spil og initiativ, men blev først farlige til allersidst i halvlegen med et hovedstød, der sneg sig forbi fjerneste stolpe.

B.93 kom bedst ud til anden halvleg og satte sig på spillet, uden at det dog kastede åbne muligheder af sig. Morten Levinsens helkikser på en høj bold midt for mål var det tætteste, vi kom en egentlig målchance.

I stedet slog Nordvest kontra: En bold blev stukket i dybden, Ronni Raun fik ikke ordentlig greb om den, så den smuttede ud i fødderne på Yusuf Bakir, der blot skulle sætte en inderside på. 0-1 ud af ingenting. Og som om det ikke var en stor nok nedtur, fik vi i samme moment anfører Høegh skadet; muligvis er der tale om en sprængt trommehinde, men i skrivende stund er det ikke diagnosticeret, så vi håber på det bedste for Høegh´en.

I resten af kampen forsøgte B.93 at presse på, men selv om alt blev smidt frem til sidst, endte alle bolde i hovedet på Holbæk-holdets høje midterforsvarere. Ikke en eneste åben chance blev det til B.93 i anden halvleg, så selv om udeholdet heller ikke havde meget at byde på, kan vi ikke beklage os alt for højlydt over dette nederlag.


Holdet på banen

Ronni Raun

Mads Heidelbach
Markus Leding
Martin Heisterberg
Christian Andreasen

Morten Levinsen (ud 79')
Thomas Høegh (ud 72')
Danny Mirabel

Omar Roshani
Emil Dyre
Daniel Lindsten (ud 61')


På bænken

Oliver Drost (ind 61')
Morten Hauglund (ind 72')
Marco Holst (ind 79')
Victor Johannessen
Simon Carstensen
Jason Svensson
Frederik Bruhn 


Kampreferat v) Mads Mazanti.

Skrevet af Mads Mazanti   
Antal hits: 1081
Senest opdateret: 18 maj 2014