Klik billedet
Nedtur i Nykøbing Udskriv Email

24. maj 2014
Nedtur i Nykøbing
Fredagens kamp i Nykøbing endte med et klart nederlag på 0-3.


Nykøbing - B.93 3-0 (2-0)

1-0 Joachim Pedersen (6')
2-0 Lars Plejdrup (11')
3-0 Kasper Jensen (70')

Udvisninger: Anders Dahl Simonsen, B.93 (53') og Rene "Puden" Rasmussen, ass. træner, B.93 (69').

Nykøbing Falster Idrætspark
783 tilskuere.

B.93 uden de karantæneramte Heidelbach og Andreasen fik en forfærdelig start på fredagens kamp i Nykøbing: 1-0 til hjemmeholdet allerede efter fem minutter, da Ronni Raun boksede et hjørnespark ud til kanten af feltet, hvor Nykøbings Joachim Pedersen med et drøn af en helflugter smaskede bolden op i nettaget. Og fem minutter senere: En bold smuttede mellem to 93ere, så den tidligere superligaspiller Lars Pleidrup fik frit løb mod mål. 2-0 efter ti minutter. Katastrofe!

Falstringerne lignede snarere førstedivisionskandidater end nedrykkere og virkede klart mest tændte i kampens indledning. I løbet af første halvleg fik B.93 dog spillet sig godt med i kampen og fik et stadig større spillemæssigt overtag. Mod slutningen af halvlegen resulterede det i en stor målchance, da Olcay Senoglu knaldede et Emil Dyre-indlæg på indersiden af stolpen. Bolden sprang ud i ryggen på målmanden, men lagde sig på forunderlig vis død bag hans ryg i stedet for at springe ind i mål.

Også i begyndelsen af anden halvleg var B.93 tæt på en reducering, da Miraklet Mirabel kiksede en chance tæt under mål. I stedet blev kampen reelt afgjort kort efter, da Anders Dahl Simonsen blev sendt i bad med to gule kort. Hårdt dømt, og B.93 var i det hele taget ikke gode venner med dommertrioen; senere blev også assistenttræner Rene "Puden" Rasmussen vist bort.

Efter udvisningen satsede B.93 med en mand i undertal hele butikken med et tremandsforsvar, men opnåede ikke andet end at løbe direkte ind i Nykøbings kontrakniv. At det "kun" blev 3-0 på det mål, Kasper Jensen scorede, da han med hovedet snittede et indadskruet Plejdrup-hjørnespark i mål, kunne B.93 takke de heroisk kæmpende Ronni Raun og Martin Heisterberg for. En decideret ydmygelse var under opsejling, da B.93 først gik op i limningen, men med til historien hører altså også, at B.93 i perioder i første halvleg var bedre end hjemmeholdet, og i det hele taget har mindst lige så gode boldspillere som det ellers udmærkede Nykøbing-hold; en katastrofestart og en udvisning blev de to faktorer, der gjorde denne fredag aften i Nykøbing frygtelig.


Holdet på banen

Ronni Raun

Markus Leding
Marco Holst (ud 67')
Martin Heisterberg
Thomas Høegh

Morten Levinsen (ud 41')
Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel

Omar Roshani (ud 58')
Emil Dyre
Olcay Senoglu


På bænken

Daniel Lindsten (ind 41')
Oliver Drost (ind 58')
Nico Jørgensen (ind 67')
Victor Johannessen
Simon Carstensen
Morten Hauglund
Frederik Bruhn


Kampreferat v) Mads Mazanti.

Skrevet af Mads Mazanti   
Antal hits: 1002
Senest opdateret: 27 maj 2014