Klik billedet
1-2 mod BSV Udskriv Email

29. maj 2014
1-2 mod BSV
B.93 tabte torsdagens hjemmekamp mod Boldklubben Søllerød-Vedbæk.


B.93 - Boldklubben Søllerød-Vedbæk 1-2 (0-2)


0-1 Morten Schmidt (7')
0-2 André Riel (41')
1-2 Emil Dyre (62')

Østerbro Stadion
201 tilskuere.

Se Christian Midtgaards kampbilleder på b93prof.dk eller i trykkvalitet på facebook.com/b1893.

Ligesom det var tilfældet i kampen i Nykøbing i fredags, fik B.93 en forfærdelig start på kampen mod BSV: Der var blot spillet seks minutter, da gæsterne sendte et indadskruet frisparksindlæg fra højre ind i hovedet på Morten Schmidt, der helt fri i det lille felt blot skulle dirigere bolden det sidste stykke over stregen.

Kort efter var B.93 tæt på at svare igen, da Omar Roshani fik knoklet sig igennem, men Bjerregaard i BSVs mål leverede en fin refleksredning på Omars hårde skud. Men det blev så også den største mulighed, B.93 fik i første halvleg, for selvom både Omar og Olcay Senoglu (kåret til kampens spiller) fik et par kvalificerede skudmuligheder, fik B.93 trods spillemæssig dominans ikke trykket gæsterne fra whiskybæltet helt i bund. Anført af vor gamle ven, Casper Abildgaard, stod gæsterne kompakt og satsede på kontra. En af disse gav bonus efter fyrre minutter, da André Riel strøg alene igennem nær midterlinien (offside?) og sikkert øgede BSVs føring.

Trods denne nedtur kort før pausen kom B.93 ud til anden halvleg med ny energi; der kom mere form over angrebsspillet, og der blev forsøgt lystigt fra distancen. I det 62. minut gav det bonus: Et indlæg fra højre fra Omar endte udenfor feltet hos Emil Dyre, der tog et enkelt træk og knastørt sendte bolden fladt i mål ved den ene stolpe.

B.93 fortsatte den spillemæssige dominans efter målet; indskiftede Nico Jørgensen pilede igennem, men afsluttede i sidenettet, og Emil Dyre følte sig snydt for et straffe i slutfasen. Men trods de store anstrengelser fik BSVs solide forsvar sat proppen i, og et nyt bittert hjemmebanenederlag for B.93 var en kendsgerning.

Emil Dyre: "Vi forærer dem to mål, og så er det op ad bakke. Egentlig synes jeg, vi gør, hvad vi kan i anden halvleg, men det var desværre ikke nok til at vende kampen."


Holdet på banen

Ronni Raun

Mads Heidelbach
Marco Holst (ud 46')
Martin Heisterberg
Victor Johannessen

Thomas Høegh
Danny Mirabel
Olcay Senoglu

Emil Dyre
Morten Hauglund (ud 57')
Omar Roshani (ud 81')


På bænken

Christian Andreasen (ind 46')
Nico Jørgensen (ind 57')
Oliver Drost (ind 81')
Morten Levinsen
Markus Leding
Daniel Lindsten
Frederik Bruhn


Kampreferat v) Mads Mazanti.


Se Christian Midtgaards kampbilleder i trykkvalitet på facebook.com/b1893


Skrevet af Mads Mazanti   
Antal hits: 1102
Senest opdateret: 05 juni 2014