Klik billedet
Nederlag i Sundby Udskriv Email

14. juni 2014
B.93 tabte i Sundby
B1908 vandt lørdagens 2. divisionskamp med 2-0. Begge mål scoret efter pausen. Avarta venter i sidste spillerunde.

B1908-B.93 2-0(0-0)

1-0 Søren Haustein (56')
2-0 Sian Hansen (90')

Sundby Idrætspark.
279 tilskuere.

B.93 stillede op til kampen mod B1908 uden de skadede profiler Olcay Senoglu og Thomas Høegh. Alligevel var det B.93, som sad på det meste af spillet før pausen. Fløjene Dyre og Drost virkede veloplagte, og det var sidstnævnte, der skabte B.93s største muligheder; først skar han otternes forsvar op fra venstre mod højre for til sidst at tvinge målmanden til en fin parade, siden fandt et indlæg fra hans fod en fremstormende Anders Dahl Simonsen, der desværre ikke fik timet sit hovedstød ordentligt.

Først til allersidst i halvlegen viste otterne tænder. To særdeles giftige forsøg fra nært hold tvang Ronni Raun til at vise sin klasse i målet.

Muligvis havde hjemmeholdet fået en opsang i pausen, i hvert fald kom de ud til anden halvleg med større vilje og energi end de havde vist i første. Spillet blev nu mere jævnbyrdigt fordelt, og efter ti minutter fik otterne udbytte af deres anstrengelser; et kontra-angreb overrumplede B.93s venstre forsvarsside, Haustein pilede frem ved forreste stolpe og prikkede det flade indlæg i mål.

Derpå forsøgte B.93 at presse på for en udligning, men angrebene strandede gang på gang i amagerkanernes solide forsvar, og faktisk var hjemmeholdet tættere på at øge føringen, når de slog kontra, end vi var på udligning.

I kampens overtid smed B.93 alt frem inklusive målmand Raun, men åbne muligheder blev det ikke til. I stedet sendte otterne en lang bold frem mod Sian Hansen, der endegyldigt lukkede kampen ved at trille bolden i et tomt mål.

Martin Heisterberg: "Der er ikke andet at gøre end at undskylde overfor de 93ere, som kom til Sundby og støttede os. Første halvleg var vel nogenlunde, i hvert fald har vi meget spil, men anden halvleg er bare ikke god nok. Vi er simpelt hen for uskarpe i felterne, både offensivt og defensivt."

Holdet på banen:

Ronni Raun

Markus Leding
Marco Holst
Martin Heisterberg
Mads Heidelbach

Morten Levinsen (ud 71')
Danny Mirabel
Anders Dahl Simonsen (ud 58')

Oliver Drost (ud 67')
Emil Dyre
Omar Roshani

På bænken:

Sebastian Czajkowski (ind 58')
Nico Jørgensen (ind 67')
Morten Hauglund (ind 71')
Victor Johannessen
Frederik Bruhn

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1224
Senest opdateret: 15 juni 2014