Klik billedet
B.93 - Avarta 4-1 Udskriv Email

21. juni 2014
Sejr i sidste runde
B.93 besejrede Avarta med 4-1 i sidste spillerunde.


B.93 - Avarta 4-1 (0-1)

0-1 Jesper Larsen (12')
1-1 Omar Roshani (straffe 48')
2-1 Oliver Drost (50')
3-1 Daniel Lindsten (67')
4-1 Danny Mirabel (70')

Østerbro Stadion
210 tilskuere.


Bedre sent end aldrig! Efter seks nederlag i træk nåede B.93 alligevel at slutte sæsonen flot af med en 4-1-sejr over Avarta efter en forrygende anden halvleg.

Før pausen så kampen ellers ud til at udvikle sig som det efterhånden var blevet kotyme; B.93 kom bagud 0-1 (for ottende kamp i træk), da gæsterne fangede B.93 med en kontra. Fra kanten af feltet afsluttede den fikse og energiske Jesper Larsen med et fladt skud. 0-1, alt som vanligt.

B.93 uden profilerne Dyre, Senoglu og Høegh skabte stort set ingen farligheder i første halvleg. Kun Oliver Drost på venstrefløjen voldte momentvis Avarta-forsvaret vanskeligheder og blev muligvis snydt for et straffe. Men ellers var der ikke meget at skrive hjem om fra hjemmeholdets side, og gæsterne var mod slutningen af halvlegen ikke langt fra at udbygge føringen med et par nærgående forsøg.

Efter en gevaldig opsang i pausen og indskiftning af Nico Jørgensen kom så den vending af kampen, som vi var nogle, der efter de mange nederlag ikke troede mulig. Det hele begyndte med, at Nico Jørgensen jagtede en tilsyneladende umulig bold ved sidelinien i højre angrebsside, fik fat i den, kæmpede sig ind i feltet og blev nedlagt. Straffespark, som Omar Roshani sikkert scorede på.

Og øjeblikket efter var en genfødt B.93-offensiv på ny på spil i Avartas felt: Oliver Drost trak ind i banen forbi sin direkte modspiller og sendte et fladt skud over i det lange hjørne. 2-1! Olivers første seniormål for B.93, og hvor havde han fortjent det.

På to minutter var kampen vendt på hovedet, og nu satte B.93 sig fuldstændig på spillet. Alle frustrationerne fra de seneste kampe blev fejet bort med kvikt, elegant og direkte angrebsspil.

I midten af halvlegen blev der sat trumf på, da Nico Jørgensen pilede igennem på sin højrekant, og sendte et fladt indlæg ind i feltet. Efter en kontra havnede bolden hos netop indskiftede Daniel Lindsten, der satte en lang tå på, 3-1. Trænerduoen Splidsboel og Rasmussen havde så sandelig en heldig hånd med indskiftningerne i deres afskedskamp.

Kort efter var Nico minsandten på færde igen på sin højrekant; denne gang fandt hans flade indlæg Miraklet Mirabel, der fra nært hold satte en inderside på. 4-1!

Sejren kunne være blevet endnu større, da Anders Dahl Simonsen skød på stolpen i slutfasen. Men 4-1 var så sandelig også rigeligt. En kæmpe forløsning for holdet, som har været så meget ondt igennem på det seneste. Dagen blev også en fortjent personlig triumf for Martin Heisterberg, der blev valgt til kampens spiller af fanklubben, og derpå af holdkammeraterne blev kåret til halvsæsonens bedste spiller og kammerat.

Stortalentet Oliver Drost: "Det var en skidt første halvleg, men så fik vi en opsang i pausen, og Nico gjorde et fantastisk indhop, hvilket løftede hele holdet. Og selvfølgelig var det en stor ting for mig at score mit første seniormål for B.93."


Holdet på banen

Ronni Raun

Markus Leding
Marco Holst
Martin Heisterberg
Mads Heidelbach

Morten Levinsen (ud 46')
Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel

Omar Roshani (ud 77')
Oliver Drost
Sebastian Czajkowski (ud 66')


På bænken

Nico Jørgensen (ind 46')
Daniel Lindsten (ind 66')
Simon Carstensen (ind 77')
Mads Nielsen
Jason Svensson
Morten Hauglund
Frederik Bruhn


Kampreferat v) Mads Mazanti.

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1359
Senest opdateret: 24 juni 2014