Klik billedet
Ny træner i B.93 Udskriv Email

23. juli 2014
Kofi Dakinah tilbage til B.93
Den tidligere topspiller går ind i trænerteamet.


Kofi_Dakinah_200px34-årige Kofi Dakinah vender nu tilbage til B.93, hvor han spillede som ungdomsspiller og også senere fik enkelte kampe på divisionsholdet. Kofi Dakinah bliver en del af trænerteamet omkring klubbens bedste seniorer, hvor han får ansvaret for reserveholdet, der i de kommende år ikke mindst skal bruges til at modne talentfulde spillere fra ungdomsafdelingen, der har brug for lidt tid, før de kan gå ind på 1. senior.

Kofi Dakinah spillede i B.93 fra han var seks til han var 16 år, hvor han skiftede til KB og senere fik kampe på FC Københavns Superligahold. Derefter spillede Kofi i både Herfølge, engelske Walsall og Kidderminster, inden han i gennem flere år var fast mand i 1. division for Ølstykke.

Kofi var som spiller en fysisk stærk men også teknisk dygtig midterforsvarer. Han kom i 2009 tilbage til B.93, hvor det på grund af mange skader dog kun blev til to kampe på divisionsholdet.

De seneste år har Kofi været i Birkerød, først som spiller og siden som træner. Her har han også arbejdet sammen med Guiseppe Favasuli.

Velkommen i B.93 til Kofi Dakinah.


Se flere billeder fra træningsopstarten i tryk-kvalitet på facebook.com/b1893

Synes godt om B.93 på facebook.com/b1893 og se flere billeder.Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1340
Senest opdateret: 24 juli 2014