Klik billedet
B.93 videre i pokalen Udskriv Email

13. august 2014
B.93 videre i pokalen
B.93 vandt 3-0 over Jægersborg i 1. runde af DBU Pokalen.Jægersborg - B.93 0-3 (0-1)

DBU Pokalen, 1. runde.

0-1 Bjørn Zabell (26')
0-2 Omar Roshani (55')
0-3 Omar Roshani (77')

Jægersborgs anlæg
Ca. 150 tilskuere.

Se kampbilleder. Se B.93 TV fra kampen.

Til pokalkampen i Jægersborg fra Danmarksserien stillede B.93 op uden profilerne Senoglu, Simonsen og Nico Jørgensen. Desuden måtte Nicolai Olsen fra U19 hasteindkaldes, da Oliver Drost måtte melde afbud kort før kampstart.

Et tændt Jægersborg-hold var godt med i kampens indledning, men som første halvleg skred frem, fik B.93 tiltvunget sig overtaget.

Med en herlig dybdeaflevering sprættede Omar Roshani Jægersborgs forsvar op, så Bjørn Zabell kunne smutte igennem og sikkert udplacere målmanden.

B.93 var i front og sad nu fuldstændig på spillet. Miraklet Mirabel kunne have øget føringen, men fik ikke snert i sin afslutning, og så blev det ved 0-1 ved pausen.

Hjemmeholdet kom ud til anden halvleg med ny energi og forsøgte at lægge tryk på vores bagkæde. Men bagkæden holdt stand, og B.93 slog kontra: Ercan Demirbas driblede sig flot igennem hele Jægersborgs midtbane og stak bolden i dybden til Omar Roshani, der med et smukt indersidespark følte bolden op i det fjerneste målhjørne.

Selv om hjemmeholdet kæmpede godt, havde B.93 styr på begivenhederne, og kunne tilmed øge snøre sækken endegyldigt til, da Jason Svensson brød igennem i højre side og serverede bolden for fødderne af Roshani, der fra nært hold scorede sit andet mål i kampen.

I slutfasen tog B.93 lidt let på tingene, og hjemmeholdet kunne godt have fået et trøstmål, men stolpen reddede os, og den sikre 3-0-sejr var i hus. Fine debuter til Ercan Demirbas, Sefa Ünsal og Nicolai Olsen.

Se Christian Midtgaards billeder fra kampen.
Se videoklip med målene og højdepunkter på B.93 Fanklubs gruppe på facebook.


Holdet på banen

Frederik Bruhn

Jason Svensson
Marco Holst
Martin Heisterberg
Thomas Høegh

Morten Levinsen (ud 27')
Danny Mirabel

Bjørn Zabell
Ercan Demirbas (ud 66')
Omar Roshani (ud 78')

Jack Castelijns


På bænken

Simon Carstensen (ind 27')
Nicolai Olsen (ind 66')
Sefa Ünsal (ind 78')
Ronni Raun


Kampreferat v) Mads Mazanti.


Se billederne fra kampen i høj opløsning på facebook.com/b1893

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1478
Senest opdateret: 25 august 2014