Klik billedet
Få inspiration fra B.93 Udskriv Email

10. november 2014
Åbent arrangement i B.93 Loungen
B.93 Kontraktfodbold Aps inviterer alle til High Performance Dagen i B.93 Loungen lørdag 15. november. Kom tæt på talentarbejdet, mød samarbejdspartnere og få mere indblik i B.93 Akademiet.


HighPerformanceArrangementet High Performance Dagen er en introduktion til vores tilgang og de metoder, vi arbejder med i B.93 i forhold til samarbejdspartnere, på B.93 Akademiet og i talentarbejdet.

Det er et åbent event for alle i B.93 Loungen på Østerbro Stadion lørdag 15. november fra kl. 13.30 til 15.00 inden hjemmekampen mod Holbæk.

Tilmeld dig her.

Vel mødt.


Om High Performance

High Performance er fokus på præstation og processen bag, dvs. hvad kan du gøre for at du selv, dine børn eller din organisation præsterer bedre.

Indenfor High Performance begrebet findes metoder til øget motivation, samarbejde, udviklingsstrategier og præstation. Vi arbejder med High Performance på B.93 akademiet, i udviklingen af vores fodboldtalenter og i den professionelle afdeling.

High Performance kobles ofte sammen med sportens verden. Vi har viden og metoder, som vi ved virker i forskellige sammenhænge, og vi ønsker med High Performance Dagen at inspirere samarbejdspartnere og organisationer til øget udvikling og i sidste ende bedre præstationer.

Skrevet af Klaus B. Johansen   
Antal hits: 1655
Senest opdateret: 15 november 2014