Klik billedet
Nyt b93prof.dk ser snart dagens lys Udskriv Email

16. december 2014
Redesign på vej
Jonathan Wenshøj er manden med det store arbejde bag kodningen af det nye b93prof.dk, som snart lanceres. Få et smugkig her.


Update 26. januar 2015: Vi håber, at vi kan præsentere den nye hjemmeside inden for ca. 14 dage (webred.).

Det nye website for divisionsholdet tager form. Inden længe kan du glæde dig over et nyt og frisk design, der tilmed er responsivt, dvs. tilpasser sig afhængig af om du besøger b93prof.dk fra en smartphone, en tablet eller en computer.

Læs om B.93's officielle hjemmeside og tilknyttede facebook-sider mv.'s historie på Palle "Banks" Jørgensens unikke historiesektion her på sitet.


Smugkig på det kommende b93prof.dk


Her kan du se et par sneakpeak screenshots. Find dem i større formater ved at klikke på billederne herunder eller klik ind på B.93's officielle facebook-side på facebook.com/b1893.

nyt_profsite_i_715px
Sådan cirka vil den nye b93prof.dk forside præsentere sig.

nyt_prof-site_nyheder_715px
Nyhedsarkivet.

nyt_profsite_spillersiden_715px
Eksempel på de nye sider med spillerpræsentationer.Spørgsmål og input


Spørgsmål, ris eller ros til det nye site kan stiles til webmaster Klaus B. Johansen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Skriv til samme adresse, hvis du kunne tænke dig at blive en del af hjemmeside-redaktionen, f.eks. hjælpe med B.93 TV videoer, skrive live-reportager fra kampene, assistere med facebook-siden eller lign. Ekstra hænder er altid velkomne.

Klubben glæder sig til at tage de nye muligheder i brug og videreudvikle på det nye design.

Her fra web-redaktionen lyder der et stort TAK til Jonathan Wenshøj for en fremragende indsats og et stærkt samarbejde gennem det seneste halve år, hvor vi har arbejdet med redesignet bag kulisserne.


Venlig hilsen


klaus_rhodos_sakset_100pxKlaus B. Johansen
Webmaster for b93.dk
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Skrevet af Klaus B. Johansen   
Antal hits: 1450
Senest opdateret: 29 januar 2015